Wyprzedaż
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2

MS Biżuteria Choker Naszyjnik Super Saiyan Goku Dragon Ball Wisiorek Mężczyźni Kobiety Prezent Anime Akcesoria

zł7.20

zł8.47

Dostępność :W magazynie

Tagi

Tagi: Tanie: MS Biżuteria Choker Naszyjnik Super Saiyan Goku Dragon Ball Wisiorek Mężczyźni Kobiety Prezent Anime Akcesoria, wysokiej jakości MS Biżuteria Choker Naszyjnik Super Saiyan Goku Dragon Ball Wisiorek Mężczyźni Kobiety Prezent Anime Akcesoria, dostawcy Pendant Necklaces z Chin.

 
 

wprowadzenie ~ dostawca jesteśmy starszy dostawca fabryki z 6 lat doświadczenia na alibaba. Większość produktów w naszym sklepie jest w zdjęcie. na większy porządek, tym lepiej luzem cena, możemy zaoferować lepszą cenę lub darmowa wysyłka za pośrednictwem ekspresowych dla naszych stałych klientów. Wszystko można zostawić wiadomość, będziemy odpowiadać na ciebie w ciągu 12 godzin. czas pracy: Ameryka Brazylia (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rosja (Moskwa GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) anglia Francja (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ zwrotne to jest bardzo mile widziane, można zostawić nam pozytywne opinie i 5 gwiazdek komentarze! proszę o kontakt z nami z żadnego problemu, lub pytania przed otwarciem spór lub opuszczać neutralną lub negatywną opinię. to będzie nasza wielka przyjemność, jeśli możemy dać ci podekscytowany Zakupu experience. We szczerą nadzieję, że możemy rozpocząć długoterminowej współpracy biznesowej.

  • Typ jednostki: część
  • Waga przesyłki: 0.04kg (0.09lb.)

  • Metal kolor: Antique bronze plated
  • Typ łańcucha: Łańcuch liny
  • Metale typu: Stopu cynku
  • Chain Material: rope
  • Kompatybilność: Wszystko kompatybilny
  • Typ artykułu: Naszyjniki
  • Długość: 46 cm
  • Styl: Trendy
  • Numer modelu: YS11517

Napisz swoją opinię!

1 2 3 4 5
Jakość
Cena